Qui som, què volem

Som un grup de gent que estimem el poble i que ens neguem a estar muts. Hem volgut crear el bloc per facilitar la informació i la participació de tothom.

Si entres per primera vegada, ves al final de la pàgina on posa "missatges antics" i podràs seguir la informació des dels seus inicis.

No subscrivim tot el que es diu aquí però respectem el dret de la gent a dir-ho.

divendres, 23 de juliol del 2010

TOT VA LLIGANT

A Sant Jaume fa temps que tenim un problema amb l'aigua, amb la qualitat (ara no en parlarem) i amb la quantitat, perquè es va projectar el polígon més gros de la comarca sense tenir en compte que feia falta aigua.
Ara s'ha de resoldre ( ja està desenvolupat el polígon de Can Coma i no es pot urbanitzar per manca d'aigua), i vet aquí que hi haurà al voltant de 2 milions d'euros per treure aigua d'un pou i fer una planta de tractament. La quantitat d'aigua que s'aconseguirà serà superior a la necessaria fins ara. Fins aquí estàvem molts contents.
I per què diem que tot lliga? Doncs perquè pensem ( ningú ens ho ha confirmat ni dementit) que la planta de triatge no es vol fer en sòl industrial per posar-hi l'escorxador comarcal i una illa càrnia. La necessitat d'aigua d'aquestes intal·lacions és desorbitada. Per matar 3000 porcs poden fer falta més de 3 milions de litres d'aigua diaris.
Vet aquí la subvenció, vet aquí l'interès, un cop aconseguida la subvenció, de no ocupar la zona industrial i fer la planta de triatge en sòl rústic.
Més merda pel poble!