Qui som, què volem

Som un grup de gent que estimem el poble i que ens neguem a estar muts. Hem volgut crear el bloc per facilitar la informació i la participació de tothom.

Si entres per primera vegada, ves al final de la pàgina on posa "missatges antics" i podràs seguir la informació des dels seus inicis.

No subscrivim tot el que es diu aquí però respectem el dret de la gent a dir-ho.

dimarts, 6 de juliol del 2010

PACTES TRENCATS

L'equip de govern ens acusa d'haver trencat un pacte. Quin pacte? Al finalitzar la reunió que vam fer amb ells i els repesentants del Consell Comarcal va quedar ben clar que la informació no era cap secret perquè així ho vam preguntar. Han rebut crítiques per no haber informat i ara s'excusen dient que havíem trencat un suposat pacte i que hem esverat el galliner. Els galliners s'esveren quan no s'informa bé. I si es vol informar bé cal fer-ho per escrit i tantes vegades com sigui necessari. Deixar passar els dies i deixar còrrer rumors i desinformacions sí que és font segura de malentesos. Cadascú que aguanti la seva espelma i assumeixi la seva responsabilitat. I nosaltres considerem que la nostra és informar tant bé com poguem, i ho continuarem fent. I que quedi clar : ni hem fet cap pacte de silenci ni el farem!