Qui som, què volem

Som un grup de gent que estimem el poble i que ens neguem a estar muts. Hem volgut crear el bloc per facilitar la informació i la participació de tothom.

Si entres per primera vegada, ves al final de la pàgina on posa "missatges antics" i podràs seguir la informació des dels seus inicis.

No subscrivim tot el que es diu aquí però respectem el dret de la gent a dir-ho.

divendres, 10 de setembre del 2010

EL LLOC TRIAT

Tothom pregunta que perquè no es fa la planta al lloc escollit : Sant Farriol. Es va triar segons uns paràmetres que s'havien discutat i aprovat abans i es va decidir entre tots els membres que integraven la comissió de manera objectiva.
Ara s'ha fet de manera precipitada, de sota mà, sense tranSparència i sense acords previs ni creació de cap grup ni comissió.
No sabem si Sant Farriol era un bon lloc, però això a part, la única raó que ens donen és que ABANS ERA UNA PLANTA OBERTA I ARA ÉS TANCADA. ............I QUÈ?
Una altra raó és que volen un lloc " compactat" amb el polígon ( hi ha un bosc, de compactat res)
Però tothom pregunta:
SI ARA DIUEN QUE SERÀ SÍ O SÍ, QUE HO PODEN DECIDIR ORGANISMES SUPRAMUNICIPALS ( o sigui que es treuen les puces de sobre ajuntament i Consell Comarcal), PERQUÈ FA 5 ANYS NO VAN ACTUAR AQUESTS ORGANISMES SUPRAMUNICIPALS? ON ERA EN NADAL? I L'ESPONA?
QUÈ VA FER TIRAR EL PROJECTE ENRERA?
UN ALCALDE AMB IDEES CLARES QUE S'HI VA OPOSAR FERMAMENT?
ALTRES INTERESSOS?