Qui som, què volem

Som un grup de gent que estimem el poble i que ens neguem a estar muts. Hem volgut crear el bloc per facilitar la informació i la participació de tothom.

Si entres per primera vegada, ves al final de la pàgina on posa "missatges antics" i podràs seguir la informació des dels seus inicis.

No subscrivim tot el que es diu aquí però respectem el dret de la gent a dir-ho.

divendres, 3 de setembre del 2010

COMISSIÓ DE SEGUIMENT

El dia 2 es va reunir per primera vegada la comissió de seguiment. Anirem aportant temes de la reunió de mica en mica per no avorrir als lectors.
Una primera cosa va quedar clara: tothom es vol treure les puces de sobre.
Uns dels temes més debatuts va ser la discussió sobre qui tenia la última paraula sobre la ubicació de la planta de triatge.
El Consell Comarcal ara diu que ni tant sols ells poden decidir, que tot depèn de política territorial i que l'ajuntament de Sant Jaume no té cap competència. Altres veus autoritzades ho negaven defensant l'autonomia i el dret del poble a tenir la última paraula.
O sigui: primer el Consell ens embolica amb la proposta de la planta al poble, després l'equip de govern hi dóna el vist-i-plau, i ara ja no hi tenen res a dir: visca el sentit de la responsabilitat i la coherència!